Over Maud Eyck

Over Maud Eyck

In mijn leven, zowel zakelijk als privé, heb ik ruime ervaring opgedaan met regelen en organiseren. Zowel in de profit als non-profit sector. Onder andere in functies op het gebied van secretariaatsvoering, communicatie en relatiebeheer, met regelen en organiseren als rode draad.

En als mensen-mens doe ik dat graag op een persoonlijke en praktische manier. Naast mijn werk heb ik mij daarom altijd verder ontwikkeld op persoonlijk gebied. Zo heb ik de opleiding Effectieve Intuïtie gevolgd bij het Centrum voor Effectieve Intuïtie in Haarlem. Het laatste jaar van deze opleiding was het Traject Professioneel Aurareaden. Als erkend aurareader ben ik aansloten bij de bij Beroepsorganisatie voor Auralezers (www.aurareaders.nl). En inmiddels dienen de eerste cliënten zich aan.

Mijn gevoelskant en de meer praktische, zakelijke, kant zijn daardoor beter met elkaar verbonden; mijn eigen leven is nu beter georganiseerd. Ik heb een goede balans tussen werk en privé en dat geeft mij rust en ruimte.

logo-bva