Loopbaan – van toen naar nu – en verder

Loopbaan – van toen naar nu

In mijn werkzame leven heb ik ruime ervaring opgedaan in zowel bedrijfsleven als non-profit sector, in functies op het gebied van secretariaatsvoering, communicatie en relatiebeheer, het aansturen van vrijwilligers. Altijd met regelen en organiseren als rode draad. En als mensenmens doe ik dat graag op een professionele, persoonlijke en praktische manier.

Zo ben ik onder andere een aantal jaren als directiesecretaresse werkzaam geweest voor Buitenlandse Zaken in Bonn en zo’n 12 jaar bij Van Ommeren (de bedrijfsonderdelen Ceteco, Agencies en Shipping). En van 2000 -2011 heb ik gewerkt bij Ondernemersklankbord, een stichting die belangeloos ondernemers begeleidt in het midden- en kleinbedrijf door middel van een netwerk van oud-ondernemers. Hier heb ik de eerste jaren de communicatiefunctie opgezet alsmede het relatienetwerk opgebouwd. De laatste jaren bij Ondernemersklankbord was ik verantwoordelijk voor het aansturen van de 22 consulententeams, die in heel Nederland actief waren.

Sinds 2012 werk ik met veel plezier als managementassistent op de Rotterdamse Schoolvereniging. Daarnaast heb ik het parttime ondernemerschap opgezocht en heb ik een tweetal jaren als professional organizer gewerkt. Vanaf 2013 ben ik coördinator bij Stichting Eigen Kracht, een stichting die sociale problemen in gezinnen aanpakt door gecoördineerd een beroep te doen op het netwerk, vaak familieleden en vrienden. Dat leidt in het algemeen tot een goed plan voor de betrokkenen. Dankbaar en plezierig werk.

– en verder

Voor het “- en verder”- gedeelte verwijs ik graag naar andere pagina’s van deze website!